Echipă

Voluntariatul intr-o organizatie non-profit ne-a adus impreuna iar dorinta noastra puternica de a contribui la educatia si dezvoltarea personala a copiilor si tinerilor ne-a indemnat sa infiintam  Laboratorul de Educatie in care fiecare copil invata in ritmul propriu, se descopera, devine mai constient de el insusi si de potentialul sau si ajunge sa relationeze mai bine cu lumea din jurul lui.

 

ELENA ALEXANDRA INCEU

A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, urmand apoi masterul de Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare Personala, ambele in cadrul Universitatii Bucuresti. Si-a sustinut teza de masterat pe un grup de dezvoltare personala cu prescolari, urmarind evolutia acestora pe tot parcursul programului. In prezent, lucreaza in domeniul resurselor umane in cadrul unei companii multinationale unde ofera suport oamenilor pentru a invata si a se dezvolta. Considera ca viitorul este reprezentat de copii si ca prin acces la educatia acestora, putem contribui la dezvoltarea unei lumi mai bune.

Muresan Alin

 

CARMEN MARIA TODORAN

A absolvit Liceul Pedagogic, sectia Educatori-Invatatori si Facultatea de Limbi si Literaturi straine. Timp de 4 ani a ghidat ca si educatoare Waldorf si apoi profesor de engleza-franceza, copii de diferite varste in calatoria lor in lumea invatarii. Activitatile de voluntariat desfasurate pe o perioada de 3 ani, au ajutat-o sa constientizeze importanta educatiei non-formale in dezvoltarea personala a copiilor.